Fingenious

Tutustu Fingenious palveluun! Palvelun osoite on www.fingenious.fi

Fingenious tarjoaa pääsyn biopankkeihin

Fingeniousin kautta pääset kuuteen sairaalabiopankkiin yhdellä klikkauksella. Fingeniousiin rekisteröityminen on ensimmäinen askel, kun teet biopankkitutkimusta useamman kuin yhden suomalaisen biopankin aineistoilla.

Fingenious on porttisi seuraaviin biopankkeihin

Fingenious-palvelut

Fingenious tarjoaa neljä suoraa palvelua:

  1. 1. Esiselvityspyynnöt biopankkinäytteistä ja niihin liittyvästä tiedosta
  2. 2. Luovutuspyynnöt
  3. 3. Suora yhteydenpito biopankkien asiantuntijoihin
  4. 4. Esiselvitysraporttien ja luovutuspäätösten seuranta

Kun lähetät esiselvitys- tai luovutuspyyntösi Fingeniousiin, se välitetään kuuteen sairaalabiopankkiin, ellet erikseen määrittele, mihin biopankkiin haluat pyyntösi kohdistaa. Biopankkitutkimusten asiantuntija joko FINBB:ltä tai sairaalabiopankista ottaa sinuun yhteyttä 2-3 työpäivän kuluessa pyyntösi vastaanottamisesta.

Pyrimme lähettämään sinulle esiselvitysraportin 2-3 viikon kuluessa pyynnöstäsi. Raportti sisältää tiedot pyydettyjen näytteiden lukumääristä ja tietojen saatavuudesta kaikista sairaalabiopankeista.

Esiselvitys- ja luovutuspyyntöjen kustannukset

Esiselvityspyyntöjen lähettäminen ja -raporttien saaminen on maksutonta. Kun arvioimme esiselvityspyyntösi, otamme yhteyttä antaaksemme kustannusarvion esiselvitysraportin tekemisestä, mikäli pyyntösi on poikkeuksellisen laaja ja vaatii erityisen paljon työtä.

Myös luovutuspyyntöjen lähettäminen Fingeniousin kautta on maksutonta. Esiselvitys- ja luovutuspyyntöprosessin aikana saat kustannusarvion koko biopankkiprojektillesi.

bottomofpage